Meer informatie: 020 506 2070

Essence Training Ervaringen

Essence Training Ervaringen

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
3 based on 11 reviews
Brand Name
Essence Trainingen Amsterdam
Product Name
Essence Training
Product Availability
Available in Stock

Click here to submit your review


Submit your review
* Required Field

Het leven begint met Essence!

Oct 18, 2013 by Anitra Fortgens

Mijn leven is pas echt begonnen met het volgen van de Essence en Source Training! Wat ik met name geleerd heb bij Essence is het loslaten van het verleden en te leven in het NU! Dat is niet nieuw, maar ik heb nooit eerder de tools aangereikt gekregen hoe dat te doen. Ik heb geleerd dat je om te groeien je buiten je comfort zone moet durven te gaan. En wat wordt het leven dan leuk en interessant als je durft te gaan voor je dromen en idealen.
Bij Essence Trainingen krijg je les van top trainers. Hun mission statement is: Creating a Better World out of Love, Care and Cooperation. En dat maken ze dik waar.
Als je eenmaal een Essence training gevolgd hebt heb je een levenslange garantie dat je welkom bent om de leerstof te herhalen over en over. De vrijwilligers die assisteren bij een training hebben de training zelf al doorlopen en weten dus precies wat je doormaakt. Ik heb ondertussen ook al een keer geassisteerd. Geweldig om de leerstof opnieuw te kunnen horen langs de lijn en een ander te assisteren bij zijn/haar leerervaring. Zo vergeet ik het nooit meer en kan ik oefenen en oefenen in een veilige omgeving. Dat is ook zo mooi aan Essence Trainingen. Je oefent de "nieuwe" manier van leven in een veilige omgeving waar je uitgenodigd wordt fouten te maken, want daar leer je van. Je wordt liefdevol opgevangen. Je gaat altijd goed een training uit. Dit heet ervaringsleren en op deze manier vergeet je nooit meer wat je geleerd hebt.
Het is altijd weer thuiskomen in een warm bad als ik in het gebouw ben van Essence. Kom en ervaar het zelf. Je bent van harte welkom op de gratis mini-workshops Essence elke maand opnieuw. Eén tip: doe Essence en Source als één training dan is het effect het grootst voor je leren. Je krijgt dan ook meteen een korting als je ze allebei tegelijk boekt.Mooi meegenomen. Deze twee trainingen horen echt bij elkaar. Ze versterken elkaar. Laten het geleerde beter beklijven. Het effect is deste groter qua leren.
Een training verloopt als een ge-oliede machine. Alles is goed doordacht en een ieder heeft zijn rol. Het zijn 5 intensieve dagen met een prachtige afsluiting. Als je de kosten van de training omrekent naar het aantal uren dat je les ontvangt met de levenslange garantie, dan is Essence en Source helemaal niet duur. Trouwens ik ben het waard! Dat is iets wat ik zeker geleerd heb: ik ben het waard! Mocht je toch nog aarzelen of meer info nodig hebben, je mag me altijd bellen of mailen. Het kantoor van Essence mag je mijn gegevens geven. Misschien tot ziens op een gratis mini-workshop ter kennismaking. Ik leid je graag rond. Tot ziens! Anitra


Veel geleerd over mezelf

Sep 19, 2013 by Marijke van der Putte

Ik heb aan de combinatie van Essence en Source heel veel gehad. Ik merk op allerlei vlakken in mijn leven hoeveel ik gegroeid ben door de trainingen. Ik zal een aantal voorbeelden geven.
Ik stel dingen niet meer uit. Ik doe het meteen op het moment dat het zich aanbied. Voor de trainingen stelde ik heel veel dingen (bellen, een e-mail beantwoorden, het repareren van de kast, enz.) uit.
Ik heb veel meer rust in mijn hoofd en ben mezelf niet continu aan het overprikkelen. Hierdoor werk ik veel efficiënter, val ik makkelijker in slaap, verveel ik me minder en spendeer ik meer tijd aan mijn partner.
Ik vind het niet meer eng om te zeggen wat ik wil, wat er aan de hand is of hoe ik ergens over denk. Voor de trainingen had ik vooral moeite om dit soort dingen te zeggen tegen de mensen die het dichtst bij me staan, nu gaat het zonder problemen.
Mijn relatie is nog fijner geworden. Ik luister beter, ik geef beter aan wat ik fijn vind zodat mijn man daar rekening mee kan houden, ik ga er niet meer vanuit dat hij wel begrijpt wat ik graag wil, we hebben meer plezier samen.
Ik geniet meer van mijn leven, heb meer energie en ben vrolijker.
Ik ben zeker van mezelf in mijn werk. Ik kan mijn werk (als docent) daardoor veel beter uitvoeren en leerlingen ook waardevolle lessen meegeven die ik zelf uit de essence en source heb gehaald. Bijvoorbeeld dat de leerling zelf de enige is die verantwoordelijk is voor zijn eigen gedrag en de enige is die dit gedrag kan veranderen. Of dat een leerlingen door steeds te zeggen dat hij/zij het niet kan, het ook inderdaad niet gaat lukken. Dat het belangrijk is om andersom te denken.
Ik zou nog heel veel meer kunnen schrijven, want ik heb erg veel aan de trainingen gehad.
Het is niet zo dat ik deze vaardigheden nooit had geleerd als ik niet de essence en de source had gedaan. Het heeft er echter wel voor gezorgd dat ik het versnelt heb geleerd en dat het goed beklijft.
Op de eerste dag van de training was ik erg verbaasd over de werkwijze, die absoluut anders is dan de meeste trainingen. Het zorgt echter voor veel veiligheid en duidelijkheid, daardoor kon ik nog meer leren tijdens de training. Vooral het werken met muzieknummers vind ik erg leuk en waardevol.


Voorbij mijn eigen schuldgevoel

Sep 16, 2013 by Jefta Bade

Tijdens de training al kwam ik tot de realisatie dat heel veel van mijn 'moeilijk lopende' relaties eigenlijk helemaal niet moeilijk zijn. Ze zijn simpel. Moeizaam contact met papa en mama? Welnee...we houden toch van elkaar? Waar richt ik me dan op? Op de problemen of op die liefde?

Dezelfde avond dat ik dát inzicht had heb ik direct m'n vader gebeld, m'n moeder gebeld en die relaties meteen verbeterd. En met resultaat!
De transformatie die ik teweeg heb gebracht bij mijzelf en met hen komt direct uit het loslaten van schuldgevoel. Ik vertel je niet 'hoe', maar ik kan je wel vertellen dat het mij (en anderen) gelukt is om helemaal te stoppen met 'de schuld geven'. Naar mijzelf toe en naar anderen. En wat een opluchting is dat zeg!! Een last die ik al 30 jaar mee zeul is van mijn schouders gevallen!

Ik sta nu rechter op, kijk frisser en opener de wereld in. Mensen in mijn omgeving genieten van de positieve energie die ik uit straal. Ik creëer voor hen een veilige omgeving omdat ik niet langer oordeel, maar accepteer en lief heb.

Het is ongelofelijk mooi wat ik nu aan liefde terug krijg. Vriendschappen zijn zoveel beter en mooier geworden. Ik ontmoet tegenwoordig ook heel veel nieuwe, leuke mensen...
Wow, I love my life!


Essence en Source

Sep 14, 2013 by Annemieke

Ik ben heel erg blij dat ik de Essence en Source trainingen heb gevolgd. In eerste instantie was ik nogal sceptisch. Ik dacht: wat kan zo een training mij nou nog leren? Daar ben ik meteen na de eerste dag van de Essence training op terug gekomen. Er viel namelijk nog zoveel te leren, en dan voornamelijk over mijzelf. Ik ben erachter gekomen wat ik leuk vind en wat niet. Ik heb mijn baan opgezegd en heb, ondanks de slechte markt, daarna pas gezocht naar een nieuwe met het volste vertrouwen in mijzelf. Inmiddels heb ik ander werk dat ik met veel plezier doe. Ook ben ik blijvend 18 kilo afgevallen en ben ik nog steeds bezig om op een echt gezond gewicht te komen. Dit doorzettingsvermogen heb ik ook uit de training gehaald. Wat Essence en Source mij voornamelijk hebben geleerd is dat ik altijd mijzelf kan zijn en me niet druk hoef te maken over wat andere mensen over mij zouden kunnen denken. Ik maak geen eindeloze toekomstplannen meer, ik leef in het nu met heel veel plezier!


Sep 04, 2013 by Carolien

Wat ben ik blij dat ik Essence tegen gekomen ben. Ik was heel onwelwillend. Een collega van me, had net enorme tegenslag gehad, de manier waarop zij daar doorheen kwam, was voor mij de trigger om ondanks mijn weerzin, toch eens te gaan kijken. Ik had een voorlichtingsavond en een seminar van een dag nodig om te besluiten te gaan. Ik wist toen, dat ik de ruimte had om ja en nee te zeggen wanneer ik dat wilde, aangemoedigd werd om kritisch te zijn en te blijven en dat ik er zoveel uit kon halen als ik wilde. De Essence training heeft mij gestript van alles waar ik nog krampachtig aan vast bleef houden. Pas als je loslaat, kan het leven zijn kleur laten zien.


Mijn leven is een feest

Sep 01, 2013 by Jefta

De belangrijkste les die ik heb geleerd in essence?
Het leven is simpel!
Ik maakte het mijzelf altijd maar moeilijk en zat mijzelf met mijn eigen gedachten 'in de weg'. Niet langer: in relaties richt ik mij nu oprecht en met liefde op de ander.

De belangrijkste ervaring die heb gehad tijdens essence?
Ik ben gestopt met 'de schuld geven'.
Naar anderen toe, maar ook naar mijzelf. Ik zie nu in wat een onzin het is! 10 jaar lang ruzie maken met mijn vader, niet langer: ik heb hem gebeld en gezegd: "ik hou van jou en ik wil niet 'later' naast jouw kist staan en denken 'had ik maar'. Laten we he vanaf nú anders doen.' Mijn vader heeft mij voor het eerst in jaren uitgenodigd om bij hem op bezoek te komen 🙂

Het leukste wat ik heb mee gemaakt tijdens essence?
Dansen! Het kan altijd, overal en is super-leuk!!!
Het is mijn leven en van mij alleen. Ik zorg er van nu af aan voor dat ik geniet van de dingen die ik doe. En ik geniet van dansen, daar ga ik helemaal in op, het is mijn vorm van zelfexpressie en het kan mij niks meer schelen wat anderen ervan denken. En weet je wat leuk is!? Het nodigd anderen uit om dat ook te doen. Inneens is het overal waar ik ben een feest!
Welkom in mijn leven!
Dank je wel essencetrainingen voor deze fantastische kans :))


Essence en Source

Aug 29, 2013 by Bing

Een van mijn vriendinnen had zowel Essence als Source gedaan en vroeg me of ik mee wilde naar een introductie avond van de trainingen.

Ik was geïnteresseerd om te gaan kijken naar aanleiding van haar verhalen. Toen we aan kwamen had ik direct een sceptisch gevoel ten opzichten van de ruimte, de plek waar het was en hoe in mijn ogen overdreven enthousiast iedereen met elkaar omging. Toch werden er die avond genoeg dingen gezegd die mijn aandacht trokken waardoor ik dacht weet je wat ik doe het gewoon en me direct voor zowel Essence als Source inschreef.

Ik heb er geen enkel moment spijt van gehad. Ik ben in de 5 dagen Essence zoveel gegroeid. De belangrijkste punten die ik eruit gehaald heb zijn;

-Ik ben veel minder streng voor mezelf zonder mijn doelen uit het oog te verliezen.
-Ik heb geleerd dat fouten maken ok is en dat zorgt ervoor dat ik mijn werk met heel veel minder stres doe.
-Ik durf weer uit te gaan van mijn eigen oordeel.
-Ik gebruik mijn tijd veel beter om echt in het moment te zijn ipv altijd maar bij de volgende stap aanwezig te zijn.

Voor mij horen de twee trainingen Essence en Source wel echt bij elkaar ik ben ook blij dat ik ze direct achter elkaar heb gevolgd. Dit was het grootste cadeau wat ik mezelf ooit heb gedaan.


Essence Trainingen 020 506 2070 Jarmuiden 26C Amsterdam , 1046 AD Netherlands 5.0 5.0 7 7 Mijn leven is pas echt begonnen met het volgen van de Essence en Source Training! Wat ik met name geleerd heb bij Essence is het loslaten van het verleden en te leven in het NU! Da
Share