Meer informatie: 020 506 2070

Source Training Ervaringen

Source Training Ervaringen

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
4 based on 3 reviews
Brand Name
Essence Trainingen Amsterdam
Product Name
Source Training
Product Availability
Available in Stock

Click here to submit your review


Submit your review
* Required Field

Over de source

Sep 27, 2013 by Vincent

Nu weet ik dat Ik mag, kan en zal meer van mezelf gaan houden op die manier dat ik mezelf op de eerste plaats zet, ben ik in staat om anderen te inspireren.
Door de training heb ik meer zelfvertrouwen, ik mag, kan en zal mezelf veel liever voor mezelf zijn en ik sta volledig open voor anderen en krijg daar energie van.
Sinds de training voel ik me meer in balans, heb meer energie. Ik maak het mezelf veel minder moeilijk. Relaties gaan makkelijker, ik ben niet meer bang om alleen te zijn en heb genoeg aan mezelf!.
De source deed ik om meer in contact te komen met mezelf, in staat om mijn leven makkelijker te leiden en me lichter te voelen van oordelen over mezelf. Makkelijker beslissingen kunnen maken.


source training

Sep 27, 2013 by Grigorescu

The source training taught me I’m not a robot, can be creative; I’m perfect the way I am. The result is Friendship, the world doesn’t collapse if I ask for help and I experiecne beauty in life.
Now I like way I speak to people and improved relationship with my family.
I was hoping to find to feel full with energy, I’m stronger; Feel more related; I don’t feel loneliness, want to live; I’m loving me and I did.


Sep 19, 2013 by Noor

Gestimuleerd door een vriend die goede ervaringen had, ben ik vrij onvoorbereid begonnen aan de Essence en Source. Ik ging er zonder een specifieke vraag naar toe. Ik werd van begin tot eind verrast door de verschillende 'spellen' en nieuwe inzichten over mezelf en mijn omgeving. Super mooi en leerzaam. Als er situaties zijn waar ik verandering in aan wil brengen, zowel prive als zakelijk, dan ben IK degene die daar iets aan kan doen! Heel bijzonder om een paar intenstieve dagen in een liefdevolle omgeving door te brengen en te merken dat er veel ruimte is voor groei. De docenten zijn bijzondere mensen die je kern weten te raken. Nuchter als ik ben, vond ik 't fijn bevestigd te zien en te horen dat zij afstand nemen van alles wat met een goeroe te maken zou kunnen hebben. Een aanrader voor een ieder die om zichzelf geeft (of dit meer zou moeten doen;))!


Mijn ervaring met Source

Sep 11, 2013 by Miranda

Ik vond het spannend om aan de source te beginnen. Enerzijds had ik het vertrouwen omdat ik wist in goede handen te zijn maar ik had ook twijfel of het bij mij zou werken of ik kon loslaten.
De training is voorbij gevlogen en was een aaneenschakeling van ervaringen, waarvan de één me meer heeft geraakt dan de ander maar dat is logisch. Ik heb deze training net voor mjijn vakantie gedaan en tijdens mijn valantie zijn de puzzelstukjes nog meer op z'n plaats gevallen. Ik heb veel ervaren en mooie inzichten gekregen. Daardoor er is ruimte gekomen voor een gevoel dat ik de afgelopen jaren had weg gestopt. Mijn zachte liefdevolle kant was naar de achtergrond verdwenen en ik had het pas door op het moment dat hij zich weer liet zien. Ik ben rustiger en veel bewuster terwijl ik dacht dat al te zijn.
Ik heb altijd alles zelf willen oplossen en vond het om die reden alleen al lastig om me 'over te geven' maar ik ben blij dat ik over deze overtuiging heen ben gestapt want het heeft mij echt een rijker mens gemaakt.


Sep 04, 2013 by Carolien

De Source training is het meest ingrijpende wat ik ooit gedaan heb. En geloof me, ik heb heel wat dingen gedaan. Bij die allerlaatste diepste pijn komen, waarvan ik me had voorgehouden dat ik eruit was. De puurheid van het leven weer ervaren en weken later beseffen dat alles goed is zoals het is. Wat geeft dat een kracht, een levenslust, een genieten en vooral rust.


essence en source

Sep 02, 2013 by Anita

De Essence en Source trainingen hebben mij veel gebracht. Ik durf nu ook mijn zwakke kanten aan anderen te tonen, kreeg veel meer zelfvertrouwen en hoef van mezelf niet meer 'perfect' te zijn. Ik mag gewoon falen. Natuurlijk is het niet goedkoop, maar nooit te duur voor een investering in jezelf. Ik ben 65 en wil ook het laatste deel van mijn bestaan alles uit het leven halen.


Source ervaringen

Sep 27, 2012 by Paul

De source training heeft me enorm geholpen bij het openstaan voor negatieve feedback, daarbij blijven luisteren en hier de juiste info uit halen.
Na de source haal ik meer uit mijzelf tijdens werk en privé. Mede dat ik nu geleerd heb goed om te gaan met negatieve feedback. Ik luister nu echt met focus en oprecht.


de source training

Sep 27, 2012 by Jacqueline

Door de source training heb ik geleerd dat Ik op mezelf kan vertrouwen. Ik ben veel sterker dan ik ooit gedacht had. Twijfelen houdt mij tegen - dus geen vooruitgang. Twijfelen is niet een altijd afweging maken, het is ook uitstellen en eindeloos nadenken zonder een keuze te maken. Dus dan leidt het tot niets. Zet zelf de eerste stap, zonder te weten wat de uitkomst is, dan kom je vooruit en liggen alle kansen er voor je. En een verkeerde keuze
is niet erg: van fouten kun je leren.
Mijn verwachting was dat ik zou leren om de handvatten te krijgen om beter voor mezelf op te komen, mezelf vaker op de eerste plaats te zetten. Dat is gelukt.
Nu weet ik:
- ik ben perfect
- ik hou van mezelf
- ik ben sterk
Ik neem nu zelf initiatief ipv af te wachten of iemand een stap zet. Ik kan iedere dag opnieuw voor het beste gaan, zonder te twijfelen en zonder bang te wat anderen daarvan vinden.


Essence Trainingen 020 506 2070 Jarmuiden 26C Amsterdam , 1046 AD Netherlands 4.5 5.0 8 8 Nu weet ik dat Ik mag, kan en zal meer van mezelf gaan houden op die manier dat ik mezelf op de eerste plaats zet, ben ik in staat om anderen te inspireren.Door de training heb i
Share